donderdag 2 oktober 2008

Ambachtelijke topkwaliteit uit Zweden


Het Zweedse merk Carpe Diem vervaardigt uitsluitend handgemaakte boxsprings, die zich onderscheiden in de toepassing van hoogwaardige, natuurlijke materialen en in design. Elke boxspring is standaard voorzien van een uniek, gepatenteerd drukverlagend veersysteem dat ieder lichaam optimaal ondersteunt, ongeacht gewicht, slaaphouding en lichaamsvormen. Door innovatieve techniek en verleidelijk design te combineren met ultiem comfort en een bewuste prijs-kwaliteitverhouding, streeft Carpe Diem in Scandinavië de gevestigde merken inmiddels ruimschoots voorbij. In Zweden is Carpe Diem de absolute nummer één in het exclusieve boxspringsegment. Ook in de Benelux is Carpe Diem hard op weg om nummer één te worden in het topsegment van de boxspringmarkt.

Wij tekenen ervoor!
Met een ruime keuze in maatvoering, stoffering en bedpoten, kan een Carpe Diem boxspring aan iedere individuele smaak en inrichting worden aangepast. Elke boxspring wordt door de maker persoonlijk gesigneerd. Boxsprings van het merk Carpe Diem worden in Nederland en België uitsluitend verkocht via een met zorg geselecteerd dealernetwerk van exclusieve slaapspeciaalzaken.

2 opmerkingen:

Kim zei

Fantastische blog met een hoop informatie. Bedankt voor het delen.

Bart zei

Ikzelf ben gek op boxspring bedden! Om de vier jaar koop ik een nieuw bed en mijn keuze valt altijd op een boxspring bed. Ik vind het prachtige bedden en ook zijn deze bedden van de allerbeste kwaliteit!