woensdag 18 oktober 2006

Met de hand gemaakte zweedse boxspring


Een bed kiezen?
Tegenwoordig kunt u uit heel wat bedden kiezen, in verschillende prijsklassen en in verschillende modellen. Maar wat wij allemaal gemeen hebben is de wens om elke morgen fris en uitgerust wakker te worden. Wij willen natuurlijk graag dat u voor Carpediem kiest, maar er is er maar één die kan uitmaken welk bed het beste voor u is en dat bent u zelf. Als u ons advies opvolgt, zult u merken dat voor u zal gelden; “De morgenstond heeft goud in de mond.”
Origineel handwerk
Bedden van Carpediem worden met de hand gemaakt door vakbekwame ambachtslieden. Het werk vereist grote deskundigheid en na elk montagemoment vindt er een nauwgezette controle plaats. Een dergelijk fabricatieproces kost tijd maar garandeert het behoud van kwaliteit en comfort. Voor elk onderdeel worden de beste materialen gebruikt: voor het frame Zweeds grenen, voor de matras een hoge kwaliteit katoen en wol en de dekmatrassen worden gevuld met Talalay-latex, afgewerkt met een met wol gevulde winterkant en een met katoen gevulde zomerkant. Alle materialen worden zorgvuldig geselecteerd zodat onze bedden jarenlang comfortabel blijven.
Puur genieten
In een Carpediem bed kunt u met een gerust geweten slapen. Alle materialen die voor hun bedden worden gebruikt zijn niet alleen zorgvuldig geselecteerd vanuit een oogpunt van kwaliteit en comfort maar ook vanuit onze zorg voor het milieu.

Geen opmerkingen: